04 Mei 2009

PM : Ada 3 kursus?!


Hmmm...dalam korang semua seronok dok rumah(2-3 ari je yang seronok pun), aku pulak kena pergi kursus PM aiii....Nasib baik free kalo tak memang tak dapek la nak po'ie... Tempat pun rahsia,so aku tak dapat la nak bagitau katne...

Bukan itu sahaja, aku time cuti ni pun amek soal selidik yakni pergi soal setiap orang kampung. Ada 2 soal selidik yang aku akan buat iaitu sekuriti makanan n Zakat Padi..Maklumla nak jana pendapatan lebih... Tapi samapi sekarang aku masih blur nak wat camne ngan hidup aku pasni... Apa yang aku nampak adalah bila nak study ni? Maybe efek dari peperiksaan yang menghantui jiwa aku...

JIWA KACAU!!!

Tiada ulasan: