26 Ogos 2009

21--Sayonara zaman Ingusan

Tanggal 23 Ogos tahun ini, aku sudah melangkah ke zaman 'Boleh mengundi'. Pejam celik berulang-ulang, rupanya aku sudah memegang portfolio orang dewasa. Dewasa pun tak lah tua sangat, tapi sedang-sedang jer... Bak kata omputeh'Lifes begin at 40', tapi aku menyangkal katakata ini dan meminda nya kepada 'Life began at 21'...

Apa pun, bila dah dewasa, jangan berkelakuan seperti hingusan contohnya bergaduh guna nama bapak, memulaukan rakan sekelas macam 'pinky gurlz', mencuri perhatian dengan bergaya tak tentu pasal dan gelak kuat atau cakap lucah dalam kelas...

Ingat,perubahan itu satu perumpamaan tapi tiada perubahan itu satu penipuan.....

AYUH MENGAYUH RODA KEHIDUPAN

2 ulasan:

lynodehearty berkata...

happy belated bezday..
may Allah bless u!

guest berkata...

happy belated besday 23/08/09..
smoga pjg umo dmurahkan rezeki..berbahagia slalu..